11.9 C
Edremit
20 Nisan 2024, Cumartesi

Balıkesir İli Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı

Balıkesir İli Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı

Balıkesir İl Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı 4 Kasım 2021 tarihinde, Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde, Balıkesir Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK ‘ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda sektörlerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri, Balıkesir ve ilçeler özelinde yapılmakta olan projeler, yapılmasını planlanan faaliyetle görüşüldü.

Balıkesir İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli, ev sahipliğinde Vali Hasan Şıldak, Ayvalık Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Burhaniye Ticaret Odası, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Erdek Ticaret Odası, Gönen Ticaret Odası, Gönen Ticaret Borsası, Susurluk Ticaret Odası, Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları  ile Genel Sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Edremit Körfez Bölgesinin Zeytin Hasadı nedeniyle yaşanan “zeytin hırsızlığı”, Edremit, Akçay, Güre ve Altınoluk’ta yaşanan trafik, Meslek Liseleri ve ara eleman sıkıntısı, Yapı Denetim Havuzu sistemindeki aksaklıklar, arıtmalarda yaşanan sorunlar ve TDİOSB (Süs Bitkileri Serası) konuları dile getirildi. Toplantıya odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet ÇİFCİ, Meclis Başkan Yardımcımız Neşat KELEŞ ve Genel Sekreterimiz Recep AKGÜN katıldı.

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et