21.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı Başvuruları Devam Ediyor!

Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı Başvuruları Devam Ediyor!

Proje kapsamında Koordinatörü olduğumuz Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ile birlikte Kız Kardeşim projesi yürütülmektedir. Proje İllerinde Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı ile Türkiye’deki yerel lezzetleri ön plana çıkartarak, bu lezzetleri kendi işletmesinde üreten kadınların güçlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu çerçevede kadınlara işletmelerini geliştirebilmeleri için iş geliştirme hibesi verilecektir. Değerlendirmeler sonunda başarılı olan kadınlar 25.000 TL iş geliştirme hibesi alacak ve işletmelere markalaşma desteği sağlanacaktır. 

Kız Kardeşim Projesi illerinde çoğunluk hissesinin ya da imza yetkisinin bir kadına ait olduğu restoranında/lokantasında, bölgesindeki yerel bir yemeği yapan ve yanında en fazla 5 kişi çalıştıran, başka şubesi olmayan, işini büyütmek isteyen, öğrenmeye açık olan kadın girişimciler 10 Mayıs 2019 tarihine kadar http://habitatdernegi.org/haber/kiz-kardesim-yerel-lezzet-gida-girisimciligi-hibe-programi.html/ adresinden ücretsiz olarak müracaat edebilecektir.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et