21.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

TOBB2B İle Ticarette Birliğin Gücünü Keşfedin!

TOBB2B İle Ticarette Birliğin Gücünü Keşfedin!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hazırlanan; yerli ve yabancı iş dünyasını bir araya getiren, işbirliği olanaklarını geliştiren ve KOBİ’lerin potansiyel iş ortaklarını tanımaları için profesyonel bir eşleştirme e-platformu olan TOBB2B ile hem Türk hem de yabancı firmalar ürünlerini, faaliyetlerini ve yapmak istedikleri işbirliği tiplerini internet ortamına aktarabiliyor, talep ve tekliflerini sunabiliyor.

Günümüz en son teknolojik gelişmelerin imkanlarından faydalanılarak kurulan sistemin başlıca amacı, 2017 yılında başlattılan “Global Kobiler” hedefi çerçevesinde, özellikle KOBİ’lerin yurtdışına açılmalarına katkı sağlama, yeni pazarlar ve müşteriler bulma, satışlarını artırma ve dolayısıyla ülke ekonomisine döviz kazandırmak. Bu amaç ve hedefler çerçevesinde, elektronik ticaretin giderek yaygınlaştığı küresel ekonomiye KOBİ’leri adapte etmek, gerek yurtiçinde gerek yurtdışında iş bağlantıları sağlanmasına katkıda bulunmak için www.tobb2b.org.tr TOBB bünyesinde kurulmuştur.

Bu platform, firmaların yeni iş bağlantıları kurmalarına imkan tanırken, aynı zamanda 7/24 sanal fuar ortamı ile elektronik ticarete katkı sağlayacak. Mobil cihazlarla uyumlu olan bu proje ile firmalar, mal alım, satım ve işbirliği taleplerini dijital ortamda ücretsiz olarak yayınlayabilecekler. İhale, özelleştirme ve yatırım projelerinin de yer aldığı bu dijital platformu, Türkiye’nin en güçlü özel sektör çatı kuruluşu olarak Türk özel sektörünün hizmetine sunmuştur.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et