21.8 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

TOBB Nefes Kredisi’nde Limit 100 Bin TL’ye Çıktı.

TOBB Nefes Kredisi’nde Limit 100 Bin TL’ye Çıktı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, üyelerinin finansman sorunlarının giderilmesine destek vermek amacıyla Ziraat Bankası ve Denizbank ile geçtiğimiz Aralık ayında imzalanan protokol ile yürürlüğe giren TOBB Nefes Kredisi’nin azami limitinin 50 bin TL’den 100 bin TL’ye artırıldığını açıkladı.

LİMİT ARTTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), küçük ve orta işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla TOBB Nefes Kredisi adı altında Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzaladığını hatırlatan odamız başkanı Salon; Üyelerimizin özellikle geçtiğimiz aylarda yaşadıkları finansman sorununu gidermelerine olanak sağlamak için biz de Edremit Ticaret Odası olarak üzerimize düşen prosedürü yerine getirmiş ve geçtiğimiz Aralık ayının ikinci dilimi itibarıyla üyelerimizin kullanımına azami 50 bin TL kredinin açılmasını sağlamıştık.” dedi.

Protokol imzalanan bankalara odamızın yatırdığı mevduat ölçüsünde kredi limitinde artışa gidildiğini kaydeden odamız başkanı Coşkun Salon; “Üyelerimizin finansman sorunlarını TOBB Nefes Kredisi sayesinde aşabilmelerini sağlamak amacıyla, oda bütçemizin imkan verdiği ölçüde kredi limitinin artırılmasına olanak sağladık.” değerlendirmesinde bulundu.

12 AY EŞİT TAKSİT, AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE 0.82

Odamız üyeleri odadan alacakları “Nefes Kredisi başvurusu için kullanılacaktır.” ibareli faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden herhangi birine başvuracaklar ve kredibilitelerinin izin verdiği ölçüde TOBB Nefes Kredisi’ni kullanabilecekler. Kredinin vadesi 12 ay olup, aylık eşit taksitler halinde geri ödenecek. Kredinin brüt faiz oranı aylık %0.82 , yıllık ise %9.9 olarak belirlendi. TOBB Nefes Kredisi’ni ETO üyesi işletmeler azami 100 bin TL olarak kullanabilecekler.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et