18.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank ve Birliğimiz Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla 20 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat 14:00’te ekli program çerçevesinde Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

TOBB ve Vodafone Türkiye işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlikte telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Kayıt formuna http://yerlikobi.atolye.tv adresinden erişilebilmektedir.

Bilgilerinizi ve etkinliğe katılacak işletmelerin 16 Ocak 2021 tarihine kadar http://yerlikobi.atolye.tv adresindeki kayıt formunu doldurmabızı diler, ilginiz için teşekkür ederiz.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,698Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et