21.9 C
Edremit
24 Nisan 2024, Çarşamba

Sepaş Enerji’den ETO Üyelerine Özel İndirim Devam Ediyor

Sepaş Enerji’den ETO Üyelerine Özel İndirim Devam Ediyor

Edremit Ticaret Odası ve SEPAŞ Enerji 2022 için de işbirliğine devam ediyor.

Sepaş Akıllı Çözümler; uzun yıllardır enerjinin birçok alanında faaliyet gösteren AKCEZ Sanayi Enerji Yatırımları’nın iştirakidir.

Başta endüstriyel tesisler ve ticari işletmeler olmak üzere çeşitli sektörlerden firmalara ve ev kullanıcılarına yönelik, uzman kadrosuyla ‘enerji çözümleri ve danışmanlığı’ hizmeti vermektedir.

SEPAŞ’ın verdiği hizmet kapsamında; tüketilen enerjinin yenilenebilir kaynaklardan elde edildiği uluslararası doğrulama kuruluşları tarafından temin edilen ve seri numaralarından sorgulanabilen yeşil enerji sertifikası temin edilmektedir.

Sürdürülebilirliği sağlamanın global ölçekte kabul edilmiş bir yolu olan bu sertifikalar, uluslararası doğrulama kuruluşları tarafından temin edilir ve üzerlerindeki seri numaraları ile sorgulanabilir ayrıca hemen hemen tüm sektörler için rekabette avantaj sağlamaktadır.

Ayrıca Sepaş Akıllı Çözümler; Çatı Güneş Enerji Santrali, Enerji İzleme ve Verimlilik projeleri, Enerji Depolama hizmetlerini de anahtar teslim sunmaktadır.

Oda üyesi firmalar onur.kanat@sepassmart.com mail adresi ve 0534 517 45 88 numaralı telefon aracılığıyla SEPAŞ Akıllı Çözümler’e ulaşabilir.

Oda üyesi firmalar, elektrik tedarik hizmeti için Sepaş Enerji ile sözleşme imzaladıkları takdirde,
anlaşmanın yapıldığı tarife döneminde geçerli olan ulusal tarife aktif enerji bedeli üzerinden kullanım
miktarları ile orantılı olarak Ticarethane tarifesi için %15’e varan; Sanayi tarifesi için %10’a varan
oranlarda indirim alacaklardır.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,704Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et