19.9 C
Edremit
18 Nisan 2024, Perşembe

Oda’mızdan MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak’a Ziyaret

Oda’mızdan MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak’a Ziyaret

23 Ocak 2019 tarihinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, personeli Uğur Çatma ve Edremit Belediyesi personeli Muhammed Vurmaz’dan oluşan heyetimiz görevine 2018 yılı Kasım ayında başlayan Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın İsmail Çolak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Görüşme sırasında Edremit ilçemizin eğitim sorunlarını ve ihtiyaçları görüşüldü. Okul-Sanayi iş birliği, Edremit ilçemizde okulların kampüs modeli baz alınarak ortak bir noktaya toplanması ve şehir içinin rahatlatılması, bölge okullarımızın istekleri ve ihtiyaçları görüşülen konular arasında yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Coşkun Salon yaptığı açıklamada “Mesleki ve teknik eğitim bireyler, işletmeler açısından çok yönlü bir işleve sahiptir.  Birey açısından mesleki eğitim, teorik eğitim ile işyeri ortamı arasında köprü kurarak bireyi işgücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda donatır, çalışma hayatına hazırlar ve bireyin istihdamını kolaylaştırır.

Bu noktada Edremit Ticaret Odası olarak ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan tüm faaliyetlerde Milli Eğitim Bakanlığı’mızın destekçisiyiz.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et