14.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

Odamızdan Eğitim Alanında Büyük Atak

Odamızdan Eğitim Alanında Büyük Atak

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile odamız arasında uygulanmak üzere eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

İmzalanan Protokol ile KTO Karatay Üniversitesi Lisans veya Ön Lisans programlarına kayıt yaptırma hakkı elde eden odamız üyeleri ve birinci derece yakınları indirimli olarak yararlanabilecek. Öğrencilerden Üniversiteye kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden yüzde 10 oranında destek bursu ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlanacak.

Başkan Salon; “İndirimden üyelerimiz ve yakınları faydalanabilecek”

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, oda olarak eğitime son derece önem verdiklerini belirtti. Üniversite tercih sonuçlarının açıklandığı hatırlatan Başkan Salon, lisans ve ön lisans için kayıt yaptırma hakkı elde eden öğrencileri tebrik etti. Odamız üyelerinin birinci derece yakınlarının KTO Karatay Üniversitesi lisans ve ön lisans programlarına kayıt yaptırma hakkı elde edenlerin Oda güncel faaliyet belgesi ile kayıt yaptırmaları halinde yapılan öğrenim ücretinden yüzde 10 oranında destek bursu ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlanacağını söyledi.

Başkan Salon, konuşmasına “İndirimden faydalanabilmek için bu yıl ve önümüzdeki yıllarda güncel tarihli yetki belgesi aslını öğrenim hayatı boyunca her akademik yılbaşında yenilenmesi şartı ile sağlanır. Birinci derece yakını ise ilgili Nüfus Müdürlüğünden aldıkları vukuatlı nüfus kaydı belgesinin aslını ibraz edeceklerdir. Üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerden birden fazla öğretim ücretinden muafiyet ya da indirim sağlayan burs kazanması halinde en yüksek olan bursu geçerlidir” diye konuştu.

Böylece, odamızın eğitim iş birliği imzaladığı üniversite sayısı İzmir Ekonomi Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi olmak üzere 2’ye ulaştı. İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Piri Reis Üniversiteleri ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et