17.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Odamızda KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

Odamızda KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

Girişimcilik ruhunun canlandırılması ve yeni girişimcilerin yetişmesi için Edremit Ticaret Odamız tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ilki tamamlandı.

Edremit Ticaret Odamız ile İŞKUR Edremit İlçe Müdürlüğü’nün ortak organizasyonunda düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerinin birincisi sona erdi. 20-23 Mart 2018 tarihleri arasında Yasemin Arslan Güven tarafından  verilen eğitime mülakatlar ile seçilen toplam 25 girişimci adayı katıldı.

Edremit Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen girişimcilik eğitimleri 19-22 Haziran,23-26 Temmuz ve 15-18 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Girişimciliğin desteklenmesinin ve yeni istihdam yaratmanın önemini vurgulayan ETO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, “Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize, yeni iş fikirlerini hayata geçirmelerinde yardımcı olmak ve projelerini hazırlarken izleyecekleri yol ile kuracakları işletmelerin başarı düzeylerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini hayata geçirdik. Edremit Ticaret Odası olarak girişimciliği önemsiyoruz. Çok sayıda kişiye girişimcilik eğitimi verdik. 32 saat sürecek olan eğitimleri tamamlayan kursiyerlerimiz KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazanacak. Sunacakları projelerin başarılı bulunması halinde ise yeni kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50 bin TL hibe ve 100 bin TL’lik faizsiz kredi desteğinden yararlanma fırsatı bulacaklar” dedi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,698Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et