20.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

Odamızda Dış Paydaş Çalıştayı Düzenlendi

Odamızda Dış Paydaş Çalıştayı Düzenlendi

2005 yılına kadar İngiltere Odalar Birliği iş birliği ile desteklenen Oda Akreditasyon Sistemi 2008 yılında Borsalarında sisteme dahil edilmesiyle genişleyerek Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi haline dönüştürüldü.

 

Akreditasyonun gereği Stratejik Plan için ‘Dış Paydaş Çalıştayı’ 21 Kasım 2017 tarihinde Odamız Konferans Salonu’nda yapıldı.

 

Dış PaydaşÇalıştayı ile odamızın güçlü ve zayıf yönlerinin yanı sıra, fırsat ve tehditler tespit edildi. Bu sayede zayıf yönler güçlendirilip, fırsatları yakalamak için de güçlü yönleri geliştirmeye yönelik amaç ve hedefler belirlenecek. Bu amaç ve hedefler, odamız vizyonuna taşıyacak eylemler olacak.

 

Odamız Konferans Salonu’nda yapılan 2018-2021 Stratejik Dış Paydaş Çalıştayına; oda/borsa temsilcileri ile Edremit Kaymakamlığı,Edremit Mal Müdürlüğü, Edremit Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Edremit SGK Merkezi, Edremit Halk Eğitim Merkezi, Edremit Vergi Dairesi, Edremit Turizm Danışma Bürosu  temsilcileri katıldı

 

Danışman Önder Aydın moderatörlüğünde yapılan toplantıda katılımcılara, stratejik plan ve oda/borsacılık konusunda bilgiler verilirken, fırsat ve tehdit kavramları üzerinde duruldu.

 

Son bölümde ise katılımcılar tarafından fırsatlar ve tehditler dile getirildi. Toplantıda alınan bilgiler sonucunda Önder Aydın tarafından gelecek planlaması oluşturulup, odamızın 2018-2021 dönemlerine ait Stratejik Planı da hazırlanmış olacak.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et