21.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

Odamız Turizm Haftası Etkinlikleri’ne Katıldı.

Odamız Turizm Haftası Etkinlikleri’ne Katıldı.

Turizm Haftası nedeni ile 20 Nisan tarihinde Hattuşa Termal Otel’de düzenlenen etkinliğe Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, odamız Başkanı Coşkun Salon ve bir çok davetli katıldı.

      15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Güre’de etkinlikler düzenlendi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın konuşması ile başlayan konferansta Edremit ve ilçemizin turizmdeki profili konuşuldu.

    Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “İçinde bulunduğumuz Edremit, yaklaşık 145 bin kış nüfusu, 1 milyonun üzerinde yaz nüfusu ile koskocaman bir turizm beldesi. Ben bunu bilerek söylüyorum. Çünkü Edremit ne olursa olsun dönüp dolaşıp turizm merkezi olmak mecburiyetinde. Bu sadece gelir kaynakları açısından değil. Öyle bir noktadayız ki. Güneyimiz masmavi suları ile Edremit Körfezi. Kuzeyimiz ise cennet yeşili Kaz dağları. Bu kadar güzel bir doğanın içinde hakikaten dünyada cennet varsa “O burasıdır” diyebileceğimiz bir noktada olan Edremit’i koruyabilmenin tek ve gerçek yolu, Edremit’in bir turizm merkezi haline dönüşmesidir” dedi.

     Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler şiirler okudu ve halk dansları gösterisi sunuldu. Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin sunulmasından sonra odamızın sponsorluğunu üstlendiği “Geçmişten Günümüze Edremit” isimli sergi salonu gezildi. Barış Yorganı ve tarihi Edremit fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et