21.4 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Odamız Kalite Denetimini Başarı İle Geçti

Odamız Kalite Denetimini Başarı İle Geçti

Odamız, kaliteli hizmet politikası gereği olan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Edremit Ticaret Odası, bağımsız Denetleme Kuruluşu Türk Loydu’nun baş denetçisi İlker Gür tarafından gerçekleştirilen iki ayrı başlıktaki kalite denetiminden başarıyla çıktı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, “ISO-9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamamızı, ISO-9001:2015’e yükselttik. Ayrıca, ISO-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemimizi ise yeni standarda göre şekillendirdik. Verdiğimiz sözü tuttuk ve kaliteli hizmetin çıtasını daha üst seviyelere çıkardık. Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi.

Başkan Salon, Türk Loydu denetimleri sonucuna ilişkin yaptığı açıklamada, oda üyelerine verilen hizmetin kalitesine büyük önem verdiklerini söyledi. Açılış toplantısı ile başlayan denetimin tüm birimlerde gerçekleştiğini kaydeden Coşkun Salon, “Üyelerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini esas alan kalite anlayışı ile yasal şartlara uygun, zamanında ve en iyi hizmet vererek, çalışanıyla ve üyeleriyle sürekli iyileşmek ve gelişmek temel politikamızdır. Politikamıza uygun çalışmalar gösteren ve bunu her platformda sergileyen son denetimden de başarıyla geçmemize katkı veren personelimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi. İfadelerine, “Odamızın verdiği hizmetler, müşteri memnuniyetini esas alan ilkeler doğrultusunda yürütülmektedir. Üyelerimizden gelen her türlü şikâyet, öneri ve tavsiyeler titizlikle ele alınarak değerlendirilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Üyelerimizden gelen şikâyet öneri ya da tavsiyeler detaylı bir şekilde incelenerek gerekli düzeltici işlemler yapılmakta ve ilgili üyeler bilgilendirilmektedir” sözleri ile devam etti.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et