19.9 C
Edremit
18 Nisan 2024, Perşembe

ETO’dan Eğitime ve Sanata Destek

ETO 2022 Haziran ayı içerisinde hem eğitime hem sanata destek oldu.

Altınoluk Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma, Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Edremit Ticaret Odası sponsorluğunda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Balıkesir ili Edremit ilçesine bağlı eğitim kurumlarını kapsayan “Kültürel Mirasımız Antandros; Mitoloji ve Arkeoloji” temalı ortaokullar arası resim yarışması düzenlenmiştir. Yarışma sonuçları derneğin sosyal medya hesaplarında yer almaktadır.

Edremit Ticaret Odası geleceğimiz olan çocuklarımız için ‘Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi’ kapsamında Kardeş Okul Buluşması’na destek verdi.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” kapsamında Şehit Kadir Altınöz İlkokulu ve Edremit 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu kardeş okul olarak belirlendi. Bu proje ile kardeş okullardaki öğrencilerin; akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimini destekleyen okul ortamlarının oluşturulmasını sağlamak, okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek aynı zamanda mesleki eğitimi özendirmek amaçlanmıştır.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et