12.9 C
Edremit
18 Nisan 2024, Perşembe

ETO’da Yeni Dönemin İlk Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

ETO’da Yeni Dönemin İlk Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon ve Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci önderliğinde oluşan ETO yeni Yönetim Kurulu ve Meclis’i 26 Nisan 2018 Perşembe günü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Disiplin Kurulu, Hesapları İnceleme Komisyonu ve Akreditasyon İzleme Komisyonu oylama ile belirlendi.

6 Nisan 2018 Cuma günü yapılan Edremit Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Seçimlerinin ardından 14 Nisan Cumartesi günü Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı seçildi. Coşkun Salon’nun Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Hakkı Semerci’nin Meclis Başkanı olarak belirlendiği seçim sonrasında yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantısı 27 Nisan Perşembe günü ilk toplantısını yaptı.

Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, seçimlerimizin ardından ilk meclis toplantımızı yaptık. Seçim süresince Odasına sahip çıkarak oy kullanan tüm üyelerimize ve bu yolda, şahsıma yol arkadaşlığı yapacak bütün Meclis Üyelerimize ve Yönetim Kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sürecin Edremit ve Havran ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et