21.4 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

ETO 2021 YÖREX Fuarında

ETO 2021 YÖREX Fuarında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde Antalya Ticaret Borası (ATB) ve Antalya TSO tarafından “Sizin oraların nesi meşhur?” sloganıyla bu yıl 11.si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışı, Antalya Expo Center Fuar merkezinde TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, ATB Başkanı Ali Çandır, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk,  Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile çok sayıda oda ve borsa başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl Edremit Ticaret Odası olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın Balıkesir İli standında katılım sağladık ve ilçemizin coğrafi işaretli ürünlerini(Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Edremit Zeytinyağı) üreten firmalarımızın ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdik. Standımızı Antalya Valisi Ersin Yazıcı, TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı muhittin Böcek ziyaret ederek ürünlerimizi tattılar. Ürün tanıtımının yanı sıra fuar çeşitli söyleşiler ve başarı öykülerinin anlatıldığı çalıştaylarla devam etmektedir.

Fuarın açılış töreninde konuşan Rifat Hisarcıklıoğlu coğrafi işaretli ürünleri ekonomiye kazandırmak amacıyla 2010’da “kriz varsa, çare de var” sloganıyla yola çıktıklarını, YÖREX’i de yöresel ürünlerin ve coğrafi işaretlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline getirdiklerini vurguladı.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et