21.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

EMITT Turizm Fuarı’nda Edremit Ticaret Odası Standına Büyük İlgi

EMITT Turizm Fuarı’nda Edremit Ticaret Odası Standına Büyük İlgi

Kapılarını 23. kez ziyaretçilerine açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Edremit Ticaret Odası standı yoğun ilgi gördü.

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı kabul edilen EMITT Fuarı, vatandaşların ilgisine sunuldu. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yaptığı EMITT Fuarı, 85’i aşkın ülkeden yaklaşık 5 bin kurum, kuruluş, firma ve markanın katılımıyla başladı. 2019 EMITT Fuarı’na Edremit Ticaret Oda’mızın 3. Hol’de açmış olduğu stantta Edremit’in kültürel, doğal ve turistik değerlerin yanı sıra yöresel ürünleri olan zeytin ve zeytinyağı tanıtıldı.

Otel ve seyahat acentelerinin iş görüşmelerini gerçekleştirdiği standımızda bölgemizin önde gelen zeytin-zeytinyağı firmaları sergilendi. Özel olarak kurulan tadım masası ile fuar boyunca ziyaretçilere Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Edremit zeytinyağı ikram edildi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tadım masası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Fuar’da kartvizitlerini stant alanımızdaki kutuya bırakan kişiler arasından yapılan çekilişlerle şanslı katılımcılara bölgemizin tescilli zeytinyağlarından hediye edildi.

Yine, standımızı ziyaret eden protokol mensuplarını ve diğer il ve ilçelerin ticaret odası heyetlerini ağırlayan Odamız Başkanı Coşkun Salon, Odamız Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, misafirlere çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Edremit Ticaret Oda’mız Başkanı Coşkun Salon “Bu sene 23.’sü gerçekleşen EMITT Fuarı’na üyelerimizden gelen talepleri değerlendirerek ayrı bir stant alanı ile katıldık. EMITT hem ülkemiz hem ilçemiz turizm sektörü açısından çok büyük bir organizasyon. Dünya’nın 4. Avrupa’nın ise Berlin’den sonra en büyük turizm fuarı.

Bunun bilincinde olarak, bölgemizden otel temsilcilerinin yer aldığı stant alanımızda ikili iş görüşmelerine elverişli bir ortam yaratmaya çalıştık.

Böylece üyelerimiz fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırıyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor, kurumsal kapasitelerini geliştiriyor ve rekabet güçlerini arttırıyor.” açıklamalarında bulundu.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et