21.4 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Edremit Belediyesi İtalyan Zeytinyağı Danışmanı Massimo De Rienzo’yu ağırladı.

Edremit Belediyesi İtalyan Zeytinyağı Danışmanı Massimo De Rienzo’yu ağırladı.

Edremit Belediyesi’nin Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nın son gününde İtalyan Zeytinyağı Danışmanı Massimo De Rienzo’nun konuşmacı olarak yer aldığı zeytinyağı tadım semineri düzenlendi.

 

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında İtalyan Zeytinyağı Danışmanı Massimo De Rienzo tarafından Belediye Meclis Salonu’nda “Zeytinyağı Tadım Semineri” gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Kamil Saka, Girit Hanya Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki,Odamız Başkanı Coşkun Salon Edremit İlçe Tarım Müdürü Recep Özbudak, Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç Dr. Tuba Öncül Abacigil, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı seminerde “Naturel Zeytinyağının Duyusal Analizi” yapıldı.

İtalyan Zeytinyağı Danışmanı Massimo De Rienzo, görsel sunum eşliğinde zeytinyağının tadımının nasıl yapılacağını, nefasetine göre nasıl ayırt edileceği konusunda nelere dikkat edilmesini detaylı bir şekilde anlattı. Belediye Başkanı Kamil Saka, Girit Hanya Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki ve öğrenciler tarafından tadım yapıldı. Etkinlik sonunda Başkan Saka tarafından İtalyan uzman De Rienzo’ya bölgeyi simgeleyen hediyeler verildi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et