22.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

Edremit 11. Travel Turkey’de Yerini Alıyor

Edremit 11. Travel Turkey’de Yerini Alıyor

Kuzey Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Edremit ilçesi 07-10 Aralık 2017 tarihinde düzenlenecek 11.İzmir Travel Turkey’de tanıtılacak.

Edremit, 07-10 Aralık 2017 tarihlerinde Fuarİzmir’de düzenlenecek 11. Travel Turkey’de yer alacak,odamız ve Edremit Belediyesi tarafından birlikte hazırlanan stantta ilçenin tanıtımı yapılacak.

Edremit ekibi Fuarİzmir’de B  salonunun B-304 nolu standında ziyaretçilerini ağırlayacak.  Turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere tüm konuklara Kazdağları’nın yemyeşil doğası ile Ege’nin masmavi sularının buluştuğu termal cenneti Kuzey Ege’nin incisi Edremit’in tanıtımı yapılacak. Edremit standında ilçenin doğal güzelliklerinden, doğa harikası Kazdağları’na, termal kaynaklarından, Mavi Bayraklı plajlarına, tarihi Antandros Kentinden Roma’ya gidip İtalya’yı kuran Aeneas’a, dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar tüm güzellikler konuklara anlatılacak. Ayrıca Turizm İşletmecileri tarafından tesis ve işletmeler ile tanıtıcı bilgiler verilecek. Edremit’in diğer tanıtım faaliyetlerinde oldukça ilgi ile karşılanan soğuk heykellerde görev yapacak.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et