14.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

Dünya Endüstrisindeki Çözüm Ortağı: SİMTEK İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Dünya Endüstrisindeki Çözüm Ortağı: SİMTEK İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Odamız heyeti 10 Ocak 2018 tarihinde, yaptıkları ihracat oranları baz alınarak alanında en güçlü firmalarından olan SİMTEK İTH.İHR.SAN.ve TİC. LTD. Şirketi’ni ziyaret etti.

Alman disiplinini Türk çalışkanlığı ile birleştiren,23 yıllık tecrübesi ile kurulduğu günden bu yana birçok endüstri ve sanayi işletmelerine en yüksek talepler için makine takımları imalatını ve satışını başarıyla gerçekleştiren SİMTEK işletmesinin Müdürü Nebahat Balta ile görüşen oda heyetimiz, sektörle ilgili bilgiler ve gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Üye ziyaretimiz sırasında, makine-teçhizat yatırımlarının gelecek yıllar içinde devam edeceğinin ve 2018 yılının ilk çeyreğinde mevcut Kuruçay mevkiindeki tesislere ilave olarak yaklaşık 3.500 m2 imalat ve idari bina yapılacağı; projenin Edremit Belediyesi’nde değerlendirme aşamasında olduğunu memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız.

Faaliyetlerine 1994 yılında 7 kişi ile başladıklarını belirten Balta, konuşmasında “SİMTEK ailesi olarak 23 yıldır bu sektördeyiz. 23 yıldır da müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözümlere en hızlı ve ekonomik şekilde ulaşıp ihtiyaç duyulan rekabet gücünü yükseltmek ve en yüksek kalite ve verimlilikte sonuçlara ulaşmak için çalışıyoruz.

Ürünlerimiz direkt olarak Almanya ve ABD’ye ihraç yapılır, oralardan da tüm dünya ülkelerine satış yapılmaktadır. Sahip olduğumuz deneyimli teknik kadromuz ile müşterilerimizin güvenini kazanmayı başardık.” açıklamalarında bulundu.

Oda Başkanımız Coşkun Salon ise konuşmasında “Edremit Ticaret Odası olarak ilçemizdeki firmalarımızın bu denli işler başardığını görmek bizi mutlu ediyor. Alanındaki başarılarla adını dünyaya duyuran birçok firmamız mevcut. Firmalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, kendilerine destek olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Fotoğraf çekimi ve ikramlar sonrası oda heyetimiz işletmeden ayrıldı.

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et