11.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Çinli Tur Operatörlerinin Temsilcileri Edremit’te

Çinli Tur Operatörlerinin Temsilcileri Edremit’te

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi ve Pazarlanması Sonuç Odaklı Programı çerçevesinde 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında GMKA ve ilgili bölge ticaret odaları ortaklığıyla yapılan bir tanıtım turu organizasyonu kapsamında Çanakkale-Balıkesir illerine getirilen Çinli Tur Operatörleri temsilcilerine Çanakkale’nin ve Balıkesir’in tarihi, kültürel ve doğal değerlerinin tanıtımı yapılıyor.

Bu kapsamda, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen heyet 10 Ekim 2019 Perşembe günü Antandros Antik Kenti, Sarıkız Kazdağı Etnografya Galerisi, Kızılkeçili Köyü, Edremit Evren Ertür Tarihi Zeytinyağı Aletleri Müzesi, Kazdağı Jeep Safari turundan oluşan bir programla Edremit’i ve güzelliklerini bizzat deneyimledi.

Programdan sonra Edremit Ticaret Odası katkılarıyla ikili iş görüşmeleri düzenledi. Programa Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Meclis Üyeleri Ali Canlı, Savaş Can ve çok sayıda üye katıldı. 

Edremit Ticaret Odası turizm temsilcileriyle Venüs Termal Butik Otel’de buluşan Çinli Tur Operatörleri kendilerini ve firmalarını tanıtarak Çin’den Türkiye’ye potansiyel turizm olasılıklarını görüştü.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et