13.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

ETO İLE T. HALK BANKASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

ETO İLE T. HALK BANKASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman ARSLAN ile TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun imzalarıyla Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü hayata geçirilmiştir.

Üyelerimizden ve Bankalardan gelen yoğun talepler ve üyelerimizin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak Ziraat Bankası’ndan sonra Halk Bankasıyla da tedarik zinciri finansmanı konusunda 5 Ocak 2021 tarihinde bir Protokol imzalanmıştır.

Pandemi sürecinin devam etmesiyle birlikte, üyelerimizin finansman ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına alternatif mekanizmalar geliştirilmektedir. İçinde bulunduğumuz zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatabilmesi için Edremit Ticaret Odası Adına Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun SALON, Türkiye Halk Bankası Edremit Şubesi adına ise Şube Müdürü Abbas Sabri ÇOLAK Paraf kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolünü imzaladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun SALON;

“Edremit Ticaret Odası” olarak üyelerimizin içinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatması için elimizi taşın altına koyarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdüğümüz bu dönemde Türkiye Halk Bankasıyla da Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolünü imzaladık. Yine 10 gün kadar önce Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. İmzalamış olduğumuz söz konusu protokollerin üyelerimizin büyük sıkıntılar yaşadığı bu zorlu dönemde finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlayacağına inanıyorum. İmzalamış olduğumuz Paraf kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolüyle:

  • Alternatif tahsilat ve ödeme yöntemi,
  • Çek, Senet, Teminat Mektubu vb. ürünlere alternatif oluşturarak süreçleri sadeleştirme,
  • POS üzerinden yapılacak satışlarda satıcıya tahsilat garantisi sunma, eşit taksitli/vadeli mal ve hizmet satışlarının tahsilatını banka garantisi ile yapabilme,
  • Avantajlı fiyat ve vadelendirme avantajı sunma, mal ve hizmet alımları eşit taksitli veya esnek vadeli olarak gerçekleştirilebilme, alıcı firmalar 540 güne varan vadeye kadar işlem yapabilme,
  • Mal ve hizmet alımları için nakit taşıma ihtiyacını ve riskini ortadan kaldırma,
  • Tek karta çoklu limit yönetimi; aynı kart ile kapalı devre ve genel limit kullanım imkanı,
  • Öngörülebilir maliyet gibi imkanlar sunmaktadır.

Artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde üyelerimiz için büyük avantaj sağlayacağına inanıyor, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ’lerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

EK: Tanıtım Sunumu için TIKLAYINIZ

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et