21.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

Odamızdan İftar Yemeği Organizasyonu

Odamızdan İftar Yemeği Organizasyonu

Geleneksel İftar Yemeği Organizasyonumuz 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Pazartesi Pazarı Kapalı Pazar Yeri’nde büyük bir katılımla gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Coşkun Salon, Meclis Başkanımız Mehmet Hakkı Semerci, Meclis ve Komite Üyelerimiz ve personellerimizin iştirak ettiği iftar yemeğine; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, Kurum, Kuruluş ile Meslek Kuruluşlarının Temsilcileri, Muhtarlar, Basın Mensupları ve vatandaşlar katılımda bulundu.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar organizasyonunda, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon ve Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci organizasyona katılan tüm vatandaşlarla yakından ilgilendi.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Coşkun Salon, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği bir aydır. Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayında tekrar sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve kaynaşmamızı daha da artıran bu yemek organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinizin şimdiden Ramazan Bayramı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İftar Organizasyonu okunan dualar ve ikramların ardından sona erdi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et