8.9 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Midilli (Lesvos) Ticaret Odası’ndan Ziyaret

Midilli (Lesvos) Ticaret Odası’ndan Ziyaret

11 Temmuz 2019 Perşembe günü Midilli (Lesvos) Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias ve beraberindeki Midilli heyeti odamızı ziyaret ederek Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz ile çeşitli görüşmelerde bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon; konuşmasında “Edremit Ticaret Odası’na hoş geldiniz.

Sizleri Edremit’te ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Odamız yaklaşık 3000 üye sayısı ile 5 yıldızlı hizmet veren, Edremit Körfezi’nde ticarete ve ekonomiye yön veren bir oda.

Yine, Edremit konum olarak İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlere yakınlığı, bünyesinde uluslararası havalimanı bulundurması sebebiyle Midilli’nin Türkiye piyasalarına açılan kapısı olabilecek önemli bir yapıya sahip.

Umuyoruz ki, iki ülke arasındaki ticaretin gelişmesi ve yatırım fırsatlarının yaratılması için sizlerle önemli çalışmalarda bulunacağız.

Hepinizi tekrar saygı ile selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı görüşmelerle devam eden toplantılarda Midilli Adası’nda inşaatı bitmek üzere olan havaalanı, karşılıklı ticari, ekonomik ve kültürel ilişkiler, iki oda arasında özellikle turizm odaklı sektörel toplantılar düzenlenmesi gibi konular görüşüldü.

Hediye ve fotoğraf merasimi sonrası toplantı sona erdi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et