13.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

KAYMAKAM ALİ SIRMALI’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ ve VEDA KONUŞMASI

KAYMAKAM ALİ SIRMALI’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ ve VEDA KONUŞMASI

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Suriye’de yaşanan insanlık dramının yaralarının sarılması amacıyla başlatılan; İçişleri Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda yürütülen ‘‘Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız’ adlı insani yardım kampanyasına Edremit İlçemizden 9 briket ev bağışında bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi takdim etti.

23.07.2020 tarihinde, Edremit Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törene; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon, Murat TUNA İnş. Taah.Tur.Tic.Ltd.Şti’nden Murat TUNA, Ferhatoğlu P.Ür.Tur.İnş.San.Tic.Ltd.Şti’nden M.Agah FERHATOĞLU, Bayramoğlu Z.Zyağı, Gıda Mad.Tur.İnş.San.Tic.Ltd.Şti’nden Bayram TEZVARAN, Ekolojik Çevre Geri Dön.Mad. İmalat Nak.San.Tic.Ltd.Şti’nden Engin SAĞDIÇ, Kafkas İnşaat Taah. San.Tic.Ltd.Şti’nden Ali Kemal ÇELİK, Gökduman Tarım Gıda Turz.Tic.Ltd.Şti’nden İsmet GÖKDUMAN, Hüseyin ESEN (Halil ESEN Zeytincilik)’ten Hüseyin ESEN ve (TES Turizm ve Otelci İşletmeleri A.Ş.) adına Adrina Termal Health & Spa Hotel Yetkilisi Ceyhun Özsan katıldı.

Törende açıklama yapan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan İdlib’in kuzeyine göç eden sivil halkın yerleştirileceği briket ev yapımı kampanyasına Edremit ilçesi olarak destek vermekten dolayı büyük mutluluk duymaktayım. Yüz binlerce kişinin evsiz kaldığı İdlib’de yaşanan insani drama dur demek adına yürütülen yardım kampanyasına ilçemiz hayırseverlerinin desteği bizi ziyadesiyle memnun etti. İlçemiz hayırseverleri ve Edremitli vatandaşlar yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Kampanyayı organize eden Ticaret Odamıza ve destek veren tüm hayırseverlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hayırseverler yaptıkları açıklamada; “İdlib’de yaşanan insani drama dur demek adına yürütülen ‘‘Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız’ adlı insani yardım kampanyasına, İlçe Kaymakamımız Ali Sırmalı’nın ve Ticaret Odası Başkanımız Coşkun Salon’un talebi üzerine bizler de destek olmak istedik. Kaymakamlığımız ve Ticaret Odası Başkanlığımızın bizleri bu kampanyaya dahil etmesinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duymaktayız.  İdlip’te yaşanan insanlık dramının yaralarının sarılmasında birer briket ev de bizler katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Amacımız orada yaşayan halka bir nebze de olsa yardım ulaştırabilmektir” dedi.

Daha sonra hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edilerek topluca fotoğraf çekilmesinin ardından tören Kaymakam Sırmalı’nın veda konuşmasıyla son buldu. Sırmalı “Bir çok çalışmada ve projede Kaymakamlık ile Edremit Ticaret Odası birlikte uyum içinde çalıştı ve başta Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon olmak üzere tüm Edremit Ticaret Odası Yönetimi’ne projelerimize katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Edremit Ticaret Odası Yönetimi ise Mamak Kaymakamlığına atanan Ali Sırmalı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et