16.9 C
Edremit
19 Mart 2024, Salı

Hijyenik İşletme Projemiz Başarıyla Sonlandı

Hijyenik İşletme Projemiz Başarıyla Sonlandı

Dünyamızda ve ülkemizde yaşanmakta olan COVID-19 Pandemi sürecinde kapalı olan işletmelerimiz 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle normale dönüş çerçevesinde tekrar hizmet vermeye başlamıştır.

Bu aşamada odamız bünyesindeki üye işletmelerimizin yerine getirmek zorunda oldukları bariyer önlemler hakkında ve sürdürülebilirlik adına kurulması Kalite Yönetim Sistemi konularında bilgi eksikliği ve kirliliği olduğunu tespit ederek bir çalışma başlatma kararı aldık. “Hijyenik İşletmeler Projesi”  kapsamında profesyonel bir firmayla anlaşarak bu konuda destek isteyen turizm işletmelerine yerinde ziyaretler yaparak gözlemlere dayalı olarak danışmanlık hizmeti verdik. Hijyenik İşletme Kalite Yönetim Sistemi, Prosedürler, Kontrol Listeleri ve Talimatlar konulu eğitimimizi ISO 9001 Baş Denetçisi- Hijyen Eğitim Uzmanı Zafer Mumcular vermiştir.

Ticaret Odamız bünyesinde, Edremit Belediyesi’nin de işbirliği ve destekleri ile gerçekleştirdiğimiz bu projede farklı kapasite ve yapıdaki 43 üye işletmemizi ziyaret ederek normalleşme sürecinde kullanabilecekleri Pandemi Rehberi ve yol haritası niteliğinde bir kontrol listesi ile ihtiyaç duyacakları örnek dokümanlar ile destek verdik.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,695Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et