16.9 C
Edremit
19 Mart 2024, Salı

EMITT Turizm Fuarı’nda Edremit Ticaret Odası Standlarına Büyük İlgi

EMITT Turizm Fuarı’nda Edremit Ticaret Odası Standlarına Büyük İlgi

Kapılarını 24. kez ziyaretçilerine açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Edremit Ticaret Odası standları yoğun ilgi gördü.

Her yıl 60.000’in üzerinde turizm sektörü profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından yararlanmak isteyen yerli ve yabancı turistleri ağırlayan EMITT, 30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında kapılarını açtı.

2020 EMITT Fuarı’na Edremit Ticaret Oda’mız 3. Hol’de açmış olduğu 2 stant ile katıldı. Edremit’in kültürel, doğal ve turistik değerlerinin yanı sıra yöresel ürünleri olan zeytin ve zeytinyağı tanıtıldı. Birinci stant otelcilerimiz ve seyahat acentelerimiz için tutulmuş olup alanımızda turizm paydaşlarını bir araya getirerek ikili iş görüşmelerine elverişli bir ortam yaratmaya çalıştık. Körfez Termal, Yiva Otel Kaz Dağları, Venüs Termal Butik Otel, KAZOD (Kazdağı Otelciler Derneği) turizm standımızda yer alırken, zeytin-zeytinyağı üreticilerine ayrılmış olan standımızda Ali Pekin Zeytin & Zeytinyağları, Egedeneve, Hanya, Semercioğlu, Pidasus Zeytincilik, Erkan Aykan Zeytincilik, Edremit Tayfa, Paksoy Zeytincilik, Tuna Zeytincilik, İskele Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Altınoluk Drop firmaları yer aldı.  

Bölgemizin öne çıkan en büyük özelliklerinden birinin zeytin ağacından elde edilen ürünler olduğunun bilincinde olarak zeytin-zeytinyağı standımızda özel olarak kurulan tadım masası ile fuar boyunca ziyaretçilere coğrafi işaretini aldığımız Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Edremit zeytinyağı ikram edildi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tadım masası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Edremit Ticaret Odası üyelerimizden olan Herdan Zeytin & Zeytinyağı ise kendine ait bir alanla EMITT fuarına katılım sağladı. Herdan ürünlerine ilgi yoğundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon “Standlarımızı ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’e, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’a, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı’ya, değerli ekonomistimiz Kenan Mortan’a teşekkür ederiz” dedi.

Protokol mensuplarını ve diğer il ve ilçelerin ticaret odası heyetlerini ağırlayan Odamız Başkanı Coşkun Salon, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Savaş Can, İshak İshakoğlu, Mehmet Aslan, Akın Şentürk, Hüseyin Engin, Ali Canlı, Hamit İzmirli, Fatih Ertürk, Erman Ecrin Kocaçam, Ömer Faruk Gültekin, Kamuran Taşdemirel misafirlere çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Üyelerimiz fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırıyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor, kurumsal kapasitelerini geliştiriyor ve rekabet güçlerini arttırıyor.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,695Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et