16.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

Okul Öncesi Eğitim Kurumları İstişare Toplantısı Hk.

Okul Öncesi Eğitim Kurumları İstişare Toplantısı Hk.

Birliğimiz (TOBB) ev sahipliğinde 13/11/2020 Cuma günü 14:00-16:30 saatleri arasında zoom üzerinden video konferans yöntemiyle “Okul Öncesi Eğitim Kurumları İstişare Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Özel anaokulu ile kreş sahiplerinin yaşadığı sorunların ve çözüm önerilerinin tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan toplantıya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Orhan Koç ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Okullar Daire Başkanı Sayın Murat Adalı katılım sağlayacaktır.

Kayıtlar, https://sektormeclisleri.tobb.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olup katılım teyidi veren katılımcılara zoom şifresi ve linki iletilecektir.

Bu kapsamda, toplantıya, katılım sağlayacak Odanız Okul Öncesi Eğitim Kurumu sahibi (anaokulu/kreş) Yönetim Kurulu Üyesi, Meclis Üyesi ve/veya Meslek Komitesi Üyelerimizin kayıt işlemlerini tamamlayarak en geç 12/11/2020 Perşembe günü saat 12:00’a kadar Odamıza iletilmesi hususunu rica ederiz.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et