21.9 C
Edremit
16 Nisan 2024, Salı

1. Türk Odalar Birliği Genel Kurulu’na Davetlisiniz – 31 Temmuz 2019

1. Türk Odalar Birliği Genel Kurulu’na Davetlisiniz – 31 Temmuz 2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız yazıda Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) bünyesinde, 17 Mayıs 2019 tarihinde Kazakistan’ın başkenti Nur-Sultan’da Türk Ticaret ve Sanayi Odası/Türk Odalar Birliği (Turkic Chamber of Commerce and Industry) kurulduğu bildirilmiştir. TOBB ile birlikte, Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu’nun, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası’nın ve Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Odalar Birliği üyeleri olduğu, Türkmenistan’ın ve Özbekistan’ın ise henüz üye olmadığı ancak söz konusu etkinliklere katılım sağladığı ifade edilmiştir.

Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın genel olarak, ülkemiz ile Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Özbekistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olması amacıyla kurulduğu kaydedilmiştir.

TOBB ev sahipliğinde TOBB Plaza İstanbul’da 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Türk Ticaret ve Sanayi Odası (Turkic Chamber of Commerce and Industry) 1. Genel Kurul’unda, Oda’nın Başkanının seçileceği, Oda Genel Sekreterinin atanacağı ve böylece Oda’nın işlevsel hale geleceği belirtilmiştir.

Söz konusu etkinliğe katılmayı düşünen firmalarımızın TOBB’a (Adem Kula, e-posta: adem.kula@tobb.org.tr, Tel: 0212 9243973) en geç 29 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurması gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Edremit Ticaret Odası

Taslak program için tıklayın

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et